子どもたちの笑い声が…、子どもたちの歌声が…、今日も楽しく長森の森に響きます。

幼稚園のご案内

TO THE FOREST

Children in Nagamori Forest

Nagamori Kindergarten is located in the area called Nagamori Jyumoku (Forest Trees). If you look through your mind eye, you will see a big forest there.

We nurture children to help them live.

1. Considerate and kindhearted.
  2. Gentle heart, strong body —aiming for a healthy life.
  3. Independence and cooperation—nurtured through group life.

Nurturing the heart.

We are ready to give children any environment in which they can express themselves. Exchanges between young and older children. Goodwill-visit to a care center for the aged, etc. From many experiences, they are harvesting a rich heart.

Nurturing the mind and body.

“I want to grow big.” Thus wish children always, and they are ready to try anything. We prepare a fruitful daily environment so children can gain confidence to explore by themselves.

Nurturing the power to live.

What can we do for our children? Don’t forget that it’s up to them to walk the path of life. Let’s raise children as they can walk on their own feet. Such is our idea on child-rearing.

Nagamori Kindergarten, Nagamori Second Kindergarten
2-16-4 Kotozuka Gifu City, Gifu Ken 5008222 Japan.

PAGETOP
Copyright © 2015 NAGAMORI Kindergarten. All Rights Reserved.